Lasă un comentariu

Cea mai ieftină locuinţă la Târgul Naţional Imobiliar este o garsonieră de 34.900 euro


Cea mai ieftină locuinţă scosă la vânzare în cadrul celei de-a 10-a ediţii a Târgului Naţional Imobiliar (TNI) este o garsonieră de 34.900 de euro cu TVA inclus şi loc de parcare.

Organizatorii TNI, , eveniment ce se desfăşoară în perioada 12-15 noiembrie la Palatul Parlamentului, au afirmat că garsoniera are o suprafaţă de 42 metri pătraţi şi este situată în ansamblul Fortuna Residence din Şoseaua Alexandriei, care cuprinde nouă blocuri, dintre care trei deja finalizate, relatează NewsIn.

Cea mai scumpă locuinţă scosă la vânzare cu ocazia TNI este un apartament cu patru camere situat în ansamblul rezidenţial Lotus Cişmigiu la preţul de 308.000 euro, fără TVA. Acesta dispune de finisaje de lux, iar cumpărătorul unei astfel de locuinţe primeşte cadou o limuzină Audi A4. Tot un autoturism fabricat de acelaşi constructor german primesc şi cumpărătorii apartamentelor cu două şi trei camere din acest complex rezidenţial, însă aceste maşini sunt din clase inferioare. Totodată, locurile de parcare se plătesc separat.

Pentru a-şi atrage cumpărătorii, dezvoltatorii imobiliari oferă bonusuri de la locuri de parcare, până la boxe şi mobilier pentru bucătării. Totodată, în ceea ce priveşte modalitatea de plată, avansul cerut a scăzut în prezent la numai 5% din valoarea imobilului.

Un autoturism avans pentru o casă

Una dintre cele mai interesante oferte este cea a a dezvoltatorului Poiana Florilor – Sălaj, care primeşte ca avans fie un autoturism, fie casa veche a clientului.

La Târgul Naţional Imobiliar sunt prezenţi 65 de companii imobiliare şi că 90% dintre locuinţele prezentate sunt în Bucureşti, celelalte fiind situate în Ilfov şi Valea Prahovei.

Sursa: adevarul.ro

Reclame

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: