Lasă un comentariu

Primul câştigător al concursului foto ‘Turist în România’


COMUNICAT DE PRESĂ

Primul câştigător al concursului foto ‘Turist în România’,
premiat de ministrul Elena Udrea

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a înmânat luni, 10 noiembrie 2009, în cadrul unei emisiuni TV, premiul pentru locul I acordat primului câştigător al concursului foto ‘Turist în România’, organizat de Ministerul Turismului. Fotografia premiată, selectată din cele peste 50 trimise în perioada 25 martie – 25 aprilie 2009, reprezintă un peisaj din zona Moeciu-Bran (Măgurile Branului) şi aparţine domnului Adrian Năsturică din Bucureşti. Premiul constă într-un weekend pentru două persoane la un hotel de patru stele din Poiana Braşov, oferit de agenţia Blue Travel.

Locurile II şi III au fost ocupate de Ancuţa Radu şi Pall Robert, cu imagini reprezentând barajul Vidraru din jud. Argeş, respectiv Lacul ‘Izvorul Muntelui’ din jud. Neamţ.

Lansat în martie 2009, concursul ‘Turist în România’ reprezintă o componentă a programului mai amplu cu acelaşi nume, ce are ca obiectiv promovarea destinaţiilor turistice autohtone pe plan intern. Concursul se adresează celor care, călătorind în România, au fost impresionaţi de frumuseţea locurilor vizitate şi care vor să împărtăşească şi altora experienţa lor. În acest fel, vrem să atragem atenţia asupra faptului că România deţine o ofertă turistică variată, aproape de casă, peisaje spectaculoase şi locuri unde natura este nealterată, locuri ce merită redescoperite.

Turiştii sunt aşteptaţi în continuare să trimită poze pe această temă, la adresa turistinromania@turism.gov.ro. Imaginile primite sunt postate pe pagina electronică a ministerului, http://www.turism.gov.ro, în măsura în care respectă regulamentul concursului, (disponibil, de asemenea, pe site).

Fotografiile postate în decursul unei luni sunt evaluate de juriu, pentru desemnarea primelor trei clasate. Premiul I constă într-un weekend pentru două persoane, într-una din destinaţiile turistice din România, oferit de sponsorii concursului. Pentru locurile II şi III se acordă broşuri despre România turistică. Juriul este format din doi fotografi profesionişti şi un reprezentant al ministerului, iar criteriile de selecţie se referă atât la calitatea artistică şi tehnică a fotografiei, cât şi la relevanţa imaginii pentru tema concursului.

Sursa: Agerpres

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: