Lasă un comentariu

Compania aeriana Emirates Airways introduce o aeronava A 380 pe linia aeriana Dubai-Paris


Compania aeriana Emirates Airways va introduce pe linia aeriana Dubai-Paris, in data de 29 decembrie, cu o luna inainte de data prevazuta initial, primul avion de tipul Airbus A 380, relateaza cotidianul economic Arabian Business.

Lansarea mai devreme a curselor noului tip de aeronava, cu o capacitate de 489 de pasageri, a devenit posibila in urma unei reevaluari de ordin operational, dar si a cresterii cererii de zboruri cu destinatia aeroportul international Charles de Gaulle.

Initial, aeronava A 380 va efectua 3 curse saptamanale, urmand sa efectueze zboruri zilnice cu incepere din 17 ianuarie 2010.

La inceputul lunii noiembrie, spre deosebire de restul companiilor de aviatie mondiale, Emirates Airways a inregistrat un profit considerabil in perioada aprilie-septembrie a anului financiar in curs. Profitul a fost de 205 milioane de dolari, fiind inregistrata si o crestere de 18 la suta a numarului pasagerilor. Aceste realizari se afla la originea introducerii aeronavei A 380 pe linia aeriana Dubai-Paris, informeaza Agerpres.

Configuratia locurilor in cabina noii aeronave A 380 este urmatoarea: 14 apartamente private la prima clasa, 76 de locuri de o noua generatie la clasa de afaceri si 399 de locuri la clasa turistica.

Sursa: capitalul.ro

Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: