Lasă un comentariu

Primul aeroclub inaugurat in municipiul Bistrita


Primarul Bistritei, Ovidiu Cretu, a inaugurat, miercuri, primul aeroclub din municipiu, chiar daca amenajarea acestuia nu este finalizata si nici nu a primit autorizatie de functionare, conform normelor in vigoare.

Investitia, care se ridica la circa 300.000 lei, este rezultatul unui parteneriat public-privat intre Primaria Bistrita si un om de afaceri local, pasionat de avioane, Dumitru Tanase. Aeroclubul ocupa circa trei hectare, din care 600 metri liniari sunt rezervati pentru viitoarea pista de aterizare, iar investitia primariei s-a ridicat la 17.800 lei.

In acest loc, situat langa poligonul armatei din cartierul bistritean Unirea, a fost amenajata si o pista de aterizare pentru elicopter, care, potrivit primarului, va putea fi folosita inclusiv de SMURD – dar abia dupa ce se va pietrui drumul ce duce spre intrarea in municipiu, care acum este plin de noroi si denivelari.

Aeroclubul se afla in imediata apropiere a locului unde primarul Bistritei intentioneaza sa construiasca, tot in baza unor proiecte public-private, un parc de distractii, denumit "Wonderland", cu partii de schi, telescaun, teleschi si o sala polivalenta.

sursa: administratie.ro

Reclame

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: