Lasă un comentariu

ANL a mai facut 420 de locuinte in noiembrie. Doar in provincie


ANL a mai facut 420 de locuinte in noiembrie. Doar in provincie

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in noiembrie anul acesta 420 de locuinte, iar de la inceputul anului au fost finalizate in cadrul Programului Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii 3.015 unitati locative.

Apartamentele au fost finalizate in cadrul Programului Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, in judetele Arad (106 unitati locative), Bihor (68 unitati locative), Bistrita Nasaud (50 de unitati locative) , Constanta (16 unitati locative), Galati (14 unitati locative), Giurgiu (11 unitati locative), Harghita (54 unitati locative), Ialomita (40 de unitati locative) si Timis (61 de unitati locative), scrie NewsIn.

Potrivit reprezentantilor ANL, de la inceputul anului 2009, agentia a receptionat 3.015 unitati locative.

"Programul se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera. Blocurile au 3-4 etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu 2 sau 3 camere. Blocurile construite de ANL in cadrul Programului de constructii locuinte pentru tineri, destinate inchirierii sunt in garantie pe o perioada de 2 ani si orice problema semnalata de locatari in aceasta perioada este rezolvata de firmele de constructii cu care sunt incheiate contractele. Dupa finalizare, Agentia Nationala pentru Locuinte preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc conditiile pentru a putea primi o casa" a precizat ANL.

Locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program. De asemenea, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa-si desfasoare activitatea in localitatea respectiva.

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in octombrie acest an 461 de locuinte, in cadrul Programului Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii.

Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: