Lasă un comentariu

H O T A R A R E privind interzicerea traficului greu pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca


CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI CLUJ-NAPOCA

Hotaraste:

Art. 1 Se interzice accesul vehiculelor cu masa total maxima autorizata de peste 7,5 tone pe strazile de pe raza municipiului Cluj-Napoca, cu exceptia celor care detin autorizatii de liber acces emise de Municipiul Cluj-Napoca, inclusiv pe urmatoarele strazi si trasee:

a. Nod N, str. Bucium, str. Primaverii, str. Izlazului, str. Frunzisului, str. Observatorului, Calea Turzii tronson cuprins intre str. Observatorului si str. Buna Ziua;

b. Calea Turzii, tronson cuprins intre str. Buna Ziua si DJ 107R, str. Buna Ziua, str. Fagului, str. C.Brancusi, B-dul N. Titulescu, str. Slanic, str. T.Mihali, str. Aurel Vlaicu, str. Traian Vuia;

c. Str. Traian Vuia, Str. Branului, str. Plevnei, str. Campina, str. Fabricii.

Art. 2 Nerespectarea prevederilor art.1 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 500 si 700 RON pentru autovehiculele cu masa total maxima autorizata cuprinsa intre 7,51 t si 15,99 t; 700 si 900 RON pentru autovehiculele cu masa total maxima autorizata cuprinsa intre 16 si 21,99 t; 900 si 1100 RON pentru autovehiculele cu masa total maxima autorizata cuprinsa intre 22t si 29,99t; 1200 si 1500 RON pentru autovehiculele cu masa total maxima autorizata cuprinsa intre 30t si 39,99; 1500 si 2000 RON pentru autovehiculele cu masa total maxima autorizata de peste 40t.

Art. 3 Dispozitiile art. 1 lit. a intra in vigoare la data adoptarii prezentei hotarari si tine seama de darea in circulatie a tronsonului Campia Turzii ? Gilau din Autostrada Transilvania, iar dispozitiile art. 1, lit. b si c intra in vigoare la data darii in circulatie a centurii ocolitoare Valcele ? Apahida, respectiv a variantei de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe zona de N-E ? B-dul Muncii ? Apahida.

Art. 4 Cu data adoptarii prezentei hotarari isi inceteaza aplicabilitatea Hotararea nr. 764/2004.

Art. 5 Cu indeplinirea prevederilor hotararii se incredinteaza Inspectoratul judetean de politie Cluj, Directia Politia comunitara si Directia tehnica.

sedinta din 3 decembrie 2009

Sursa: Consiliul Local Cluj Napoca

Reclame

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: