1 comentariu

Gold Plaza – Baia Mare


Gold Plaza Baia Mare este unul dintre putinele centre comerciale care sunt in prezent in curs de constructie in principalele orase din Romania. In timp ce in tara numeroase proiecte sunt anulate sau amanate, compania Futureal Group impreuna cu fondul austriac de investitii Immoeast continua dezvoltarea proiectului. Lucrarile se desfasoara conform planurilor initiale datorita unui ritm de constructie sustinut, bucurandu-se de o finantare sigura si de interesul ridicat al retailerilor. Cu un ritm alert de executie a constructiilor, beneficiind de finantare garantata si interes crescut din partea chiriasilor, proiectul se apropie vertiginous de finalizare in 2010.

Gold Plaza va fi cel mai mare centru comercial din Nord-Vestul Romaniei, cu un spatiu total de inchiriat de 30.000 metri patrati si o zona larga de atractie insumand 1,2 milioane de locuitori ( mai putin de o ora de mers cu masina si nicio alta alternativa apropiata).

Centrul comercial ofera retailerilor oportunitatea unica de a se adresa unei populatii considerabile ca numar si puternica din punct de vedere economic, pozitionata in Transilvania, cu o cerere mare pentru retail si divertisment si cu putine optiuni din care sa aleaga.

Proiectul este pozitionat in inima orasului, in zona rezidentiala principala, cu deschidere la trei bulevarde principale (fiecare bulevard avand o deschidere mai mare de 100 de metri) Decebal, Independentei si Victoriei.

Cu un concept de vanzare excelent, locatie bine aleasa, acces pedestru si transport public foarte bun, ce se adauga vastei experiente a cunoscutei echipe ce dezvolta proiectul, Gold Plaza a reusit sa atraga ancore importante si alti retaileri cunoscuti. Printre chiriasii ancora prezenti in centrul comercial Gold Plaza pot fi mentionati: Cora, Cinema City, New Yorker, Reserved, Cropp Town, Adidas, Altex, Orsay, Kenvelo, Motivi, Sprider, Game World si multi altii.

Suprafata inchiriabila: 30.000,00 mp
Numar magazine: 150

303.jpg

303-2.jpg 303-4.jpg 303-3.jpg
303-5.jpg 303-6.jpg 303-7.jpg
303-8.jpg 303-9.jpg 303-10.jpg

Mai mult detalii pe: http://www.goldplaza.ro/

Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

One comment on “Gold Plaza – Baia Mare

  1. buna ma bucur ca se deschide acest magazin …deabia astept sa fac cumparaturi aici … am sa merg la mall cu multa plaacere .

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: