Lasă un comentariu

Trafic mai lejer in Gheorgheni, peste o saptamana – Cluj


Trafic mai lejer in Gheorgheni, peste o saptamana – Cluj – citynews.ro

Deschiderea circulatiei pe tronsonul III al centurii de est Valcele – Apahida a insemnat un trafic mai lejer pentru DN1C, care traverseaza localitatea Apahida, iar saptamana urmatoare cartierul Gheorgheni va scapa de TIR-urile care strabat zilnic Bulevardul Nicolae Titulescu si strada Constantin Brancusi.

Termenul pentru finalizarea lucrarilor la segmentul al doilea si deschiderea circulatiei a fost initial programat pe data de 5 decembrie, odata cu tronsul III, apoi in cursul acestei saptamani, dar vremea a incurcat planurile autoritatilor.

“Noi tragem cu dintii, dar uitati ca vremea ne incurca putin. Cred ca marti sau miercuri, saptamana viitoare, vom deschide traficul si pe tronsonul II, dar depinde si de conditiile meteo. Astfel, va fi mai libera zona Pata (actualul Bulevard Nicolae Titulescu – n. red.). Pe centura se poate intra si din cartierul Gheorgheni, de pe strada Fagului. Va fi mult mai bine”, a declarat pentru citynews.ro directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, Ion Pantelimon.

Acesta a infirmat posibilitatea ca tronsonul inaugurat cu o zi inainte de turul al doilea al alegerilor prezidentiale sa fie inchis. “Este o informatie ireala. Mergeti sa vedeti. Se circula. Ceea ce s-a transmis la televizor nu este adevarat. Nu se repeta cazul de la Gherla (centura inaugurata cu mare fast a localitatii Gherla a fost inchisa la doar cateva zile dupa deschiderea circulatiei – n. red.). Imaginile difuzate de televiziunea respectiva sunt de la Giurgiu, si nu de la Cluj. Este vorba de rautate”, a adaugat Pantelimon.

Consiliul Local a votat in sedinta de indata din data de 3 decembrie interzicerea traficului greu in oras pe masura ce sunt inaugurate variantele ocolitoare ale orasului. Primul pas a fost in cartierele Zorilor si Manastur, unde autovehiculele care au peste 7,5 tone nu mai au acces, avand ca optiune segmentul din Autostrada Transilvania, de la Gilau la Turda. Hotararea forului local se va aplica si in cartierul Gheorgheni, odata cu deschiderea traficului pe tronsonul al doilea al centurii Valcele – Apahida.

Alexandra Pacurar

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: