Lasă un comentariu

CFR introduce oferte noi pentru calatoriile cu trenul spre Ungaria si Austria


Capitalul.ro

CFR Calatori introduce, incepand cu 13 decembrie 2009, noi oferte comerciale cu tarife speciale, pentru calatoriile cu trenul spre Ungaria si Austria.

Potrivit unui comunicat al CFR Calatori, preturile pentru o calatorie simpla spre Ungaria, in cadrul ofertei Fortuna Ticket, sunt pe relatia Brasov – Budapesta de 19 euro la clasa a II-a, 29 euro la vagon cuseta si de 49 de euro la vagon de dormit, pe relatia Bucuresti – Budapesta de 29 euro la clasa a II-a, 39 euro la vagon cuseta si de 59 euro la vagon de dormit.

Oferta este valabila doar pentru urmatoarele trenuri internationale: 406/407 Corona (Brasov – Budapesta), 366/367 Harghita (Brasov – Budapesta), 472/473 Ister (Bucuresti – Budapesta), 374/375 Pannonia (Bucuresti – Budapesta).

Numarul de locuri este limitat, iar biletul trebuie cumparat cu minim 7 zile inainte de plecarea trenului. Restituirea sau schimbul legitimatiilor de calatorie nu este posibila si nu se acorda reduceri suplimentare pentru copii si caini.

Oferta Trip Tickets, spre Ungaria, presupune bilete dus-intors la clasa a II-a, pretul acestora fiind de 21 de euro pe relatiile Arad – Budapesta si Oradea – Budapesta, de 27 de euro pe ruta Timisoara – Budapesta si de 31 de euro pe ruta Cluj Napoca – Budapesta.

Aceasta oferta este valabila numai la clasa a II-a, pentru calatoria dus-intors, iar copii si cainii beneficiaza de 50 la suta reducere din pretul platit de un adult. Perioada de valabilitate a legitimatiei de calatorie este de patru zile. Rezervarea locului la vagon clasa, cuseta sau dormit se plateste suplimentar.

CFR Calatori acorda si reduceri tarifare la calatoriile in Ungaria. Astfel, un calator individual adult obtine 35 la suta reducere la o calatorie simpla si 50 la suta la o calatorie dus – intors. Un grup de minim sase adulti primeste 45 la suta pentru o calatorie simpla si 60 la suta reducere la calatoria dus – intors.

In ceea ce priveste Austria, reducerile sunt de 50 la suta, atat pentru calatoriile dus, cat si pentru cele dus-intors. Pentru rezervarea locului (vagon clasa, de dormit si cuseta) se plateste suplimentar tariful de rezervare.

Pe relatia Bucuresti – Viena, un bilet dus-intors la clasa a II-a costa 94 de euro, iar de la Bucuresti la Linz costul este de 122 de euro.

Pe ruta Sighisoara – Innsbruck, pretul unui bilet la clasa a II-a este de 130 de euro, iar pe relatia Arad – Zell am See, de 103 euro.

De la Cluj Napoca la Salzburg, o calatorie dus – intors costa 109 euro, pe relatia Brasov – Graz – 113 euro, iar pe ruta Timisoara – Klagenfurt – 103 euro.
Pasagerii care calatoresc in strainatate pot efectua rezervare cu anticipatie de 90 de zile, atat la casele de bilete din principalele gari din tara, cat si la agentiile de voiaj CFR, care vand in trafic international.

Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: