Lasă un comentariu

Contractul pentru Baisoara va fi semnat joi


Asociatia dintre firmele Harcon Zrt Budapesta si SC Consic SA Sfantul Gheorghe a castigat licitatia pentru atribuirea contractului de modernizare a statiunii Baisoara. „Am fost chemati la Cluj-Napoca, joi, pentru semnarea contractului. Nu stiu daca pana la urma s-a mai depus vreo contestatie, ca am auzit ca asa se intentiona, dar noi joi vom fi la Cluj”, a declarat pentru citynews.ro directorul firmei Consic, Tulit Zsombor.

Executia proiectului „Schi in Romania, comuna Baisoara, judetul Cluj – Dezvoltarea turismului de iarna in Muntii Apuseni”, prin care se doreste aducerea statiunii de schi de la Baisoara la standarde europene, va costa 15,8 milione de euro si se va intinde pe o perioada de 14 luni. Cele doua firme au avut cea mai mica oferta financiara si cel mai mic termen de executie, dintre cele patru firme concurente.

„Firma noastra functioneaza din 1945 si am mai lucrat la partii de schi din tara, cea mai recenta, de dupa 1989, fiind una in apropiere de Sfantu Gheorghe. Asociatul nostru, Harcon Zrt Budapesta, se va ocupa cu tot ce inseamna instalatii, compania maghiara urmand sa faca si partea de telescaun”, a afirmat Tulit Zsombor.

Competitorii au fost SC Delina SRL, din Oradea, care a propus un termen de executie de 18 luni si un pret de 20,6 milioane de lei, fara TVA, SC Acomin SA Cluj-Napoca si Leitner AG Italia, acestia avand un termen de executie egal cu cel al primului ofertant, dar un pret de doar 16,9 milioane de lei, fara TVA, si Porr Technobau si Teerag – Asdag Aktiengeschellschaft Viena, Austria, cu un pret de 17,8 milioane de lei, fara TVA, si un termen de finalizare al lucrarilor de 18 luni.

Partia va fi extinsa si se va imbunatatita, se va cumpara un utilaj pentru batatorit zapada si se va amenaja un drum de acces. Acelasi proiect prevede si cumpararea si instalarea unui sistem de transport pe cablu, tip telescaun cu patru locuri, in partea inferioara a partiei, cu o capacitate de 1.800 de persoane pe ora.

Alexandra Groza

Sursa: citynews.ro

Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: