Lasă un comentariu

Investiţie de 800.000 de euro inaugurată în staţiunea Parâng


by evz.ro

Prima investiţie de amploare din masivul Parâng după declararea zonei staţiune turistică de interes naţional a fost inaugurată în acest week-end. Este vorba despre o locaţie de lux, pensiunea Krisztian, care a costat 800.000 de euro, amplasată la o altitudine de 1.700 metri chiar în centrul staţiunii Parâng.

Clasificată la un nivel de 3*** stele, pensiunea Krisztian dispune de 36 de locuri de cazare, restaurant cu bar într-un ambient rustic cu o capacitate de 50 locuri, internet. Turişti au la dispoziţie 14 camere cu 2 locuri (7 camere cu pat dublu matrimonial şi 7 camere cu doua paturi), un apartament simplu, iar pentru cei pretenţioşi un apartament de lux unde au la dispoziţie o saună cu infraroşu, jacuzzi, dar şi o minunata panoramă.

Accesul la pensiune se poate face cu maşina până la parcare proprie (exceptând perioadele cu zăpadă mare şi viscolită) sau cu maşina până la staţia de plecare a telescaunului şi apoi cu telescaunul. „Este un prim pas pentru dezvoltarea turismului în staţiunea montană Parâng şi pentru atragerea turiştilor în zonă. Am vrut să arăt că şi aici un turist se poate bucura de aceleaşi condiţii ca în orice altă staţiune montană din Europa”, declară Adrian Rus proprietarul pensiunii.

Imediat cum s-a deschis toate locurile au fost ocupate, primii turişti fiind veniţi din Bucureşti, Alba Iulia, Austria şi doi iranieni. „Am găsit o atmosferă foarte prietenoasă, servicii de calitate, iar în ce priveşte condiţiile acestea sunt la standarde europene. Se vede că este o investiţie privată ”, declară un turist.

O noapte de cazare în sistem demipensiune costă 270 de lei, iar pentru perioada sărbătorilor de iarnă şi Revelion turiştii au posibilitatea să aleagă pachete de 3, 4, sau 5 zile, care costă între 750 de lei şi 1.400 de lei.

În staţiunea montană Parâng stratul de zăpadă este de circa 10 centimetri, însă meteorologii anunţă ninsori si săptămâna viitoare.

Reclame

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: