Lasă un comentariu

EximBank acorda credite pentru achitarea datoriilor catre stat


EximBank vine in sprijinul tuturor companiilor care se confrunta cu lipsa lichiditatilor oferindu-le Creditul pentru achitarea restantelor fiscale prin care intreprinzatorii pot beneficia de fonduri pentru a-si achita obligatiile fiscale restante la bugetul statului si la cel al asigurarilor sociale de stat.

Creditul se acorda pe termen scurt (maximum 12 luni) si poate acoperi 100% din necesarul de finantare al unei societati. Pentru acordarea creditului vor fi luate in calcul performantele financiare istorice, previunile financiare pentru intrega perioada de derulare a creditului precum si garantiile oferite de companie.

Prin acest produs, EximBank incearca sa se pozitioneze ca o punte intre companii si stat, iar managementul bancii se asteapta ca acest credit sa genereze efecte pozitive pentru cele doua parti in conditiile in care, pe de o parte firmele sunt sprijinite sa-si achite obligatiile fiscale, iar, pe de alta parte banca poate contribui la cresterea incasarilor bugetare.

Acest credit face parte din gama de produse oferite de EximBank in cont propriu si nu in numele si contul statului.

Pentru acest produs poate aplica orice companie care inregistreaza restante la bugetul consolidat al statului si care nu figureaza cu credite restante in baza de date a Centralei Riscurilor Bancare.

Utilizarea creditului se va realiza cu respectarea strica a destinatiei si este conditionata de verificarea documentelor prezentate la plata de catre compania imprumutata si a concordantei acestora cu informatiiloe din certificatul de atestare fiscala.

EximBank este o institutie specializata, prin care se deruleaza activitati de sustinere a mediului de afaceri romanesc si a tranzactiilor internationale prin instrumente financiar-bancare si de asigurari specifice. EximBank ofera finantari, cofinantari, refinantari, asigurari, reasigurari, garantii, destinate sa contribuie la dezvoltarea infrastructurii, a utilitatilor de interes public, dezvoltarea regionala, sustinerea activitatii de cercetare-dezvoltare, protectia mediului inconjurator.

Companiile interesate de produsele EximBank se pot adresa direct celor 11 unitati teritoriale ale bancii din Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva si Alba Iulia. De asemenea, operatorii economici pot obtine informatii despre produse si documentatia aferenta prin intermediul site-ului http://www.eximbank.ro sau pot primi detalii scriind pe adresa informatii@eximbank.ro.

sursa: Ziua.net

Share

Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: