Lasă un comentariu

Mos Craciun a adus Primariei Bistrita peste 2 milioane euro


Mos Craciun a cadorisit Primaria Bistrita cu o finantare europeana de peste 2 milioane euro, bani care vor ajunge la trei unitati de invatamant din municipiu, in vederea consolidarii si modernizarii acestora.
Cele trei proiecte, pentru care contractele de finantare au fost semnate in 22 decembrie, au fost depuse de primarie prin Programul Operational Regional inca din luna martie a acestui an, iar valoarea lor totala depaseste 8,7 milioane lei.

Cel mai consistent proiect vizeaza consolidarea si modernizarea scolii generale din localitatea componenta Viisoara, in valoare de peste 3,57 milioane lei, din care circa 410.000 lei vor fi contributia municipalitatii. Proiectul are ca termen de finalizare luna decembrie a anului viitor. Celelalte doua proiecte sunt legate de construirea unor ateliere-scoala la Grupul scolar forestier din Bistrita si de modernizarea si consolidarea celor deja existente la Liceul cu Program Sportiv, pentru care se vor investi aproximativ 5 milioane de lei. Termenele de finalizare sunt, in primul caz, luna februarie a anului 2012, iar in al doilea caz, februarie 2011.

sursa: administratie.ro

Share

Reclame

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: