Lasă un comentariu

Hala din Piaţa Mihai Viteazul a fost modernizată


Reprezentanţii Primăriei Municipiului Arad, împreună cu cei de la TOP (Târguri, Oboare şi Pieţe) au participat la sfârşitul anului trecut la recepţia primei etape de modernizare a halei agroalimentare din Piaţa Mihai Viteazul.

Investiţia a avut drept scop alinierea condiţiilor de co­merţ la standardele europene şi a constat în realizarea de compartimentări dotate cu vitrine frigorifice noi, cu acces individual la apă rece şi apă caldă, energie electrică, vestiare şi grup social pentru comercianţi. „Modernizarea halei  urmăreşte satisfacerea exigenţelor cumpărătorilor şi răspunde cu prisosinţă aşteptărilor micilor producători care comercializează produse lactate, produse de panificaţie şi altele. Investiţia s-a realizat cu o economie semnificativă atât la bugetul alocat pentru lucrări cât şi la achiziţia echipamentelor frigorifice”, a afirmat Geanina Pistru, viceprimar.
Conducerea TOP îşi propune pentru acest an, pe lângă lucrările pentru modernizarea celorlalte pieţe şi finalizarea investiţiei din Piaţa Mihai Viteazul, şi continuarea pavării Pieţei Obor.

sursa: Glasul Aradului

Share

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: