Lasă un comentariu

Baia Mare: PLANURI – 100 de locuinte de tip ANL ar putea fi construite in Baia Mare, in 2010


Planuri marete la Primaria Baia Mare pentru anul 2010. Edilii urbei si-au propus sa continue construirea blocurilor ANL si renovarea locuintelor sociale. Nu mai putin de 100 de apartamente destinate tinerilor fara locuinte si-a pus in gand sa realizeze administratia locala.

Viceprimarul Mircea Dolha a luat problema crizei locuintelor in serios si este hotarat ca, pe langa constructia apartamentelor de tip ANL, sa finalizeze renovarea blocurilor de pe Melodiei, Granicerilor si Horea 46.

“Avem in plan sa construim in jur de 100 de apartamente tip ANL pentru tinerii casatoriti, iar in ceea ce priveste locuintele sociale, ne dorim sa finalizam renovarea blocurilor de pe Granicerilor si Horea 46 B,” a subliniat Mircea Dolha, viceprimar Baia Mare.

Gandurile alesilor municipali se indreapta si catre blocul social de pe strada Melodiei, care se afla intr-o stare deplorabila si a carui renovare se doreste a fi inceputa tot in anul 2010. Fondurile pentru aceste lucrari vor veni in mare parte de la bugetul de stat, dar si prin cofinantare europeana.

Renovarea blocului de pe strada Granicerilor costa aproximativ 4,5 milioane lei, iar a celui de pe Horea 46 A, care este deja finalizat, a costat 2,4 milioane lei.

Sursa: emaramures.ro

Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: