Lasă un comentariu

In 2010 vor fi amenajate peste 3.000 de noi locuri de parcare in sectorul 2


Primaria sectorului 2 se angajeaza sa amenajeze in acest an 3.455 de noi locuri de parcare care se vor adauga celor 153.000 de locuri existente, pentru asigurarea necesarului cerut de populatie.
Primarul Neculai Ontanu a stabilit astfel mai multe directii de actiune, precum amenajarea a inca 1.358 de locuri noi de parcare de resedinta pe terenuri libere, infiintarea parcarilor "inteligente", primele trei dintre ele vor avea o capacitate totala de 150 de locuri si vor fi amenajate in cartierele Mosilor, Colentina si Tei, construirea unei parcari supraetajate cu 130 de locuri in strada Armeneasca nr. 1, amenajarea a 600 de locuri de parcare in subsolul Pietei Obor, dupa finalizarea lucrarilor de reabilitare a aleilor dintre blocurile de locuinte vor fi infiintate inca 400 de noi locuri de parcare.

De asemenea, edilul are in program si continuarea programului de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fara stapan care ocupa ilegal inca 550 de locuri de parcare si atragerea de fonduri structurale care vor permite amenajarea de inca 267 de locuri de parcare in sapte locatii din cartierul Baicului.

sursa: administratie.ro

Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: