2 comentarii

Primii 30 de proprietari s-au mutat in casele construite de Bucsaru la sud de Bucuresti


In ansamblul rezidential Green City din comuna 1 Decembrie de la sud de Bucuresti, dezvoltat de familia omului de afaceri Dumitru Bucsaru, patronul echipei de fotbal Unirea Urziceni, s-au mutat la sfarsitul anului trecut peste 30 de familii, in conditiile in care aproximativ 150 din cele 356 de locuinte finalizate au fost vandute. Desi mai are case disponibile, Bucsaru a anuntat recent ca va incepe constructia la alte 200 de case, a caror finalizare este programata pentru vara acestui an. Preturile caselor „Neva Basic” pornesc acum de la 118.925 euro, cu TVA inclus, dezvoltatorul amenajand gradinile promotional pana la sfarsitul acestei luni.

sursa: Ziarul Financiar

Reclame

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

2 comments on “Primii 30 de proprietari s-au mutat in casele construite de Bucsaru la sud de Bucuresti

 1. Stimate domn „test”

  Stirile publicate pe acest blog sunt aleatorii si au sursele de informare precizate la subsol.
  Daca doriti sa faceti reclamatii si comentarii referitoare la acest articol, va rog sa verificati sursa inainte.

  Atata timp cat eu sunt impartiala in acest blog, voi publica toate comentariile care nu implica cuvinte obscene.

 2. toate pacalelile de case Neva vandute de asazisul investitor, sunt achizitionate de cei ce sunt implicati in proiect, rude si apropiatii lor doar pentru a evita darea de seama asupra banilor luati de la CEC si “risipiti” fara prea multe justificari. Poate trebuie sa afle si Ministerul de Finante, care este “proprietarul CEC BANK cum au acordat directorii si membrii comisiilor de evaluare credite pentru construirea unor case muuult supraevaluate ca pret. Supraevaluarea vine ca o consecinta fireasca a trecerii banilor prin firmele suveica, asa cum au precizat jurnalistii in articole platite ” firme controlate de familia” unui om de afaceri. Cum de subantreprenorii nu sunt cu platile la zi? cum de ministerul de finante arunca milioane de euro in proiecte fara viitor? poate a fost o eroare, poate ca si Ministerul stie despre banii aruncati in vant. Poate trebuie sa stie si cei ce isi depun economiile de o viata in CEC BANK doar pentru ca este o banca a statului roman si beneficiaza de pe urma acestui fapt. Poate va intereseaza si de ce sunt oamenii in strada si de ce este secatuit bugetul de stat, poate si jurnalistii nu vor mai scrie articole mincinoase doar pentru ca au primit o cafea si o ciunga mestecata.
  sunt ferm convins ca acest comentariu va fi sters, dar asta va confirma exact cea ce am relatat.
  mai interesati-va si vedeti cine sunt actionarii societatilor si ce datorii au catre bugetul de stat, dupa poate va faceti rost de coloana vertebrala si veti scrie adevarul!

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: