Lasă un comentariu

Mii de locuri de parcare amenajate de Primăria Oradea


Primăria municipiului Oradea îşi propune să amenajeze, în acest an, un număr de aproximativ 2.400 de locuri de parcare în cartierele de blocuri, a declarat marţi primarul Ilie Bolojan.
În acest scop, a precizat primarul, s-au definitivat amplasamentele mari pe care se vor realiza parcări, în acest an, pe lângă care vor fi reabilitate şi alei între blocuri. Pe lângă amenajarea locurilor de parcare, lucrările au în vedere şi rezolvarea iluminatului public, precum şi a celor legate de salubrizare, adică amenajarea platformelor pentru colectarea gunoiului menajer.

În acest an, se vor finaliza lucrările începute în 2009, pe trei amplasamente: o parcare mare de peste 360 de locuri, pe strada Grădinarilor, o altă parcare şi alei cu 203 locuri, în cartierul Rogerius (str. B. Shaw – Călugăreni) şi se vor finaliza aleile din Parcul Liniştii (fostul cimitir Olosig). În acest an vor demara trei noi lucrări, care au deja documentaţia completă, pe strada Podului (348 de locuri), zona Dragoş-Vodă (600 de locuri), str. Călugăreni – Italiană (181 de locuri).

A treia serie de lucrări, a căror documentaţie este în curs de finalizare, vizează amenajare de alei şi parcări în zona Henrik Ibsen – Aleea Călinului – Pârâul Peţa (416 locuri), amenajarea intersecţiei Calea Clujului – Piaţa 1 Decembrie – Cele trei Crişuri – Calea Mareşal Averescu (310 locuri). Pentru aprobarea acestor lucrări, proiectele vor fi supuse vineri, 12 februarie, atenţiei consilierilor municipali în şedinţă extraordinară a Consiliului Local. În total, Primăria Oradea va da în folosinţă, în acest an, 2.421 de locuri de parcare noi, lucrări a căror valoare totală se ridică la peste 10 milioane de lei.

sursa: Eurourbanism

Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: