Lasă un comentariu

Kaufland România va construi un al doilea hipermarket la Bistriţa


Kaufland România a început procedurile pentru construcţia celui de-al doilea hipermarket din Bistriţa, care va fi amplasat la ieşirea din oraş, spre Vatra Dornei, a declarat miercuri primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu. „Am discutat cu cei de la Kaufland România. Sunt foarte mulţumiţi de vânzările magazinului din Bistriţa, situat la intrarea în oraş dinspre Cluj. Mi-au spus că, într-un top al lor, intern, e pe locul trei în ţară”, a declarat Creţu.
Primarul Bistriţei nu a putut preciza la cât se ridică investiţia Kaufland România în cel de-al doilea magazin, dar a spus că după ce vor fi obţinute toate avizele, compania va începe lucrările de construcţii. „Nu ştiu dacă îl vor inaugura anul acesta, dar de construit îl construiesc, cu siguranţă”, a adăugat Ovidiu Creţu.

Începând de miercuri, la sediul Primăriei Bistriţa şi la cel al Agenţiei de Protecţie a Mediului Bistriţa-Năsăud pot fi consultate Planul Urbanistic Zonal şi Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea noului magazin.

Kaufland a deschis în acest an opt magazine, ajungând la un număr total de 53 la nivel naţional. Grupul Schwarz, proprietarul retailerului, mai este prezent pe piaţa românească prin discounterul Lidl România.

Sursa: administratie.ro

Reclame

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: