Lasă un comentariu

Fonduri Regio nerambursabile pentru dezvoltarea turismului!


Miercuri, 6 octombrie 2010, s-a semnat un nou contract de finantare in cadrul Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 5, Domeniul major de interventie 5.2 „Crearea, dezvoltarea si modernizarea infrastructurilor specifice pentru valorificarea durabila a resurselor naturale cu potential turistic”.

Beneficiarul finantarii nerambursabile este Societatea Comerciala ALPA SRL ce va primi asistenta financiara din fonduri europene pentru proiectul „Extinderea pensiunii Marald, amenajarea unei parcari, bransamente utilitati, ziduri de sprijin, imprejmuite teren, in statiunea Sinaia, judetul Prahova„.

Bugetul total al proiectului este de 4.499.257,58 lei, din care: valoarea totala eligibila este de 3.215.964,70 lei, valoarea eligibila nerambursabila din FEDR este de 2.251.175,29 lei, cofinantarea eligibila a beneficiarului este de 964.789,41 lei, restul reprezentand cheltuieli neeligibile si TVA. Durata de implementare a proiectului este de 30 de luni.

Obiectivul general al proiectului consta in extinderea pensiunii Marald, precum si a utilitatilor conexe prin constructia unui corp anexa dezvoltat pe intaltimea D+P+E+M, ce va fi legat structural de corpul existent printr-un culoar la nivelul parterului si a carui functionare este dependenta de cladirea existenta.

Finantarea atrasa prin Regio va asigura:
– extinderea capacitatii de cazare cu 18 locuri a pensiunii Marald;
– imbunatatirea calitatii serviciilor turistice prin cresterea nivelului de clasificare de la 3 la 4 stele si oferirea de servicii conexe;
– promovarea si realizarea de servicii de agrement pe langa cele de cazare.

 

Sursa: finantare.ro

Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: