Lasă un comentariu

CLUJ: Baza sportivă Clujana mai are de aşteptat


Proiectantul contractat de Sport Complex Transilvan s-a prezentat astăzi în faţa comisiei urbanistice din cadrul Primăriei pentru a prezenta planul de dezvoltare a bazei sportive Clujana. Primăria, supărată pe faptul că investitorii nu şi-au respectat angajamentele urbanistice luate faţă de municipalitate în 2006 nu le-a acordat avizele necesare.

Proiectul Sport Complex Transilvan de pe strada Tăbăcarilor va conţine o sală de fitness, recuperare şi saună, toate sub tribuna existentă a terenului de fotbal de la Clujana. Ceea ce proiectanţii doresc să includă spre nemulţumirea arhitecţilor este un bar şi un fast-food amplasat în perimetrul actualului bazin de înot. “Un fast-food acolo e ceva cum nu se poate mai rău”, a spus arhitectul Adrian Iancu, membru Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism. În replică, reprezentantul a afirmat: “Noi răspundem cerinţelor celui care ne comandă lucrarea”

“Rămâne în plan şi pista cu role şi promenadă pe malul Someşului propusă în 2006”, a menţionat proiectantul. Pentru edil, promenada este punctul obligatoriu al proiectului. “Din 2006 în zonă nu s-a făcut nimic. Singura intervenţie notabilă a fost când Primăria a cheltuit bani cu asfaltarea aleilor când a jucat acolo echipa «U» Cluj. Aceea a fost singura intervenţie în beneficiul comunităţii şi pe banii municipalităţii. Mai mult, s-a luat şi chirie clubului «U». Să veniţi să vă mai avizam şi alte lucruri când o să faceţi promenadă”, a reacţionat Sorin Apostu.

O altă problemă a complexului sportiv ar fi şi spaţiile de parcare. Proiectanţii afirmă că vor exista 86 de locuri de parcare, din care arhitecţii spun că există în fapt numai jumătate. Decizia primarului a fost de a-i rechema pe reprezentanţii complexului cu un nou proiect care să respecte prevederile urbanistice aprobate în anul 2006.

Sursa: cluj-am.ro


Anunțuri

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: