Lasă un comentariu

Aqua-park-ul din Cluj-Napoca va fi realizat în maxim doi ani


Mâine va fi publicat anunţul cu privire la primirea de oferte pentru realizarea unui aqua-park în locul actualului ştrand Sun din cartierul Mănăştur. Proiectul a fost estimat la o valoare de 43.763.000 de lei şi va fi realizat în termen de doi ani.

Criteriul de selecţie a firmei câştigătoare în cadrul licitaţiei este cea mai bună ofertă economică.

Proiectul este considerat unul rentabil pentru Municipalitate, în condiţiile în care actualul ştrand, care nu beneficiază de apă încălzită, a generat în 2010 venituri de 100.000 de lei într-un singur week-end.

Construcţia aqua-park-ului se va efectua în două etape: aqua-park-ul şi clădiri de servicii (inclusiv hotel). Proiectul prevede amenajarea a minim încă două bazine, un ştrand acoperit, spaţii comerciale, locuri de joacă, plajă şi parcări.

Firmele care doresc să participe la licitaţie trebuie să deţină o cifră de afaceri 50 milioane de lei în ultimii trei ani şi să fi executat în ultimii cinci ani, lucrări similare.

Procedura de selecţie a câştigătorului se va efectua în trei etape: preselecţia (unde se vor tria firmele în funcţe de cerinţele minime impuse), etapa dialogului (întâlniri cu fiecare candidat în parte pentru stabilirea modului în care din punct de vedere tehnic, financiar şi juridic corespunde proiectul) şi competiţia ofertelor finale.

Durata de concesiune în cazul aqua-park-ului este de 49 de ani.

Concesionarul va depune o garanţie de 400.000 de lei la începutul lucrărilor, sumă pe care o va primi înapoi doar dacă respectă termenul de doi ani pentru finalizarea proiectului.

Sursa: napocanews.ro

Reclame

About Author

Consultant vanzari mobilier profesional pe domeniul horeca.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: