Lasă un comentariu

Balea Lac: Hotel of Ice 2012 – Icy Sounds


Hotel of Ice, conceptul lui Arnold Gunter Klingeis urmeaza sa fie din nou construit anul acesta. Hotelul de Gheata de la Balea Lac, unicul din Europa de Sud-Est, aduce  un element de noutate care va purta numele “Icy Sounds” si va constitui nucleul intregului concept. Fiecare camera va fi numita dupa un gen muzical, iar decorul intregului hotel va avea la baza elemente muzicale (note muzicale, diferite instrumente muzicale – chitara, pian, vioara, harpa, saxofon), dj desk, casti, microfon etc., toate acestea urmand a fi sculptate in gheata.

O alta noutate a sezonului la Balea Lac va fi si construirea “satelitului“ de langa “Hotel of Ice”. Initiatorii proiectului s-au gandit ca in acest an sa adauge un “frate” mai mic hotelului – o constructie de tip molecular, formata din patru incaperi “iglu” legate intre ele, pentru mai multa liniste celor ce-si doresc sa innopteze la Hotel of Ice fara sa fie deranjati de forfota creata cu prilejul desfasurarii evenimentelor din hotelul principal.Constructia va avea si in acest sezon o forma apropiata de cea din anii trecuti, fiind compus din 10 camere, un hol central de dimensiuni mari, precum si un bar. Dupa usa de acces in obiectiv, va fi amenajat un spatiu de primire a turistilor. Pentru moment, detaliile viitorului Hotel of Ice din inima Masivului Fagaras, de la peste 2.000 de metri altitudine, sunt doar pe hartie, initiatorii priectului asteaptand zapada si temperaturile foarte scazute pentru a incepe lucrarile de constructie.

via Food&Bar.

Anunțuri

About ADHoreca

Dotari profesionale cu: ustensile si accesorii pentru bucatarie (ex: polonice, spumiere, deschizatoare universale, oale, cratite, blaturi PE, aparate bucatarie), accesorii servire (ex: tavi, carucioare), accesorii masa (ex: oliviere/menaj, platouri, suporti servetele, inele servetele, suporti scobitori), accesorii si aparatura bar (ex: blendere, mixere, shakere, lingurite, masini gheata, zdrobitoare gheata, decoratoare, prese, espresoare), accesorii patiserie, accesorii cofetarie, accesorii hotel (ex: delimitatoare, brelocuri personalizate, tablite informare), accesorii si consumabile curatenie, tacamuri inox, vesela portelan, pahare sticla si cristal.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: