Lasă un comentariu

Dorchester plateste 42 milioane euro pentru renovarea unui hotel


Compania ILTM Cannes, detinatoare a lantul de hoteluri de lux Dorchester Collection, intra in renovari si achizitii, investitiile pentru un singur hotel ridicandu-se la 42 de milioane de euro.

ILTM Cannes a anuntat achizitia a patru cladiri adiacente hotelului Plaza Athenee, unul dintre cele doua hoteluri pe care grupul de detine in Paris, transmite CPP-Luxury.

La inceputul acestui an, in celalalt hotel Dorchester Collection din Paris, Le Meurice, au fost finalizate o serie de renovari in valoare totala de 42 milioane de euro.

In aceasta vara, Dorchester Collection a deschis, de asemenea, un al doilea hotel in Londra, denumit 45 Park Lane. Cu un design contemporan, noul hotel din Londra este situat in apropierea Dorchester Hotel.

Directorul ILTM a confirmat ca anul viitor va fi renovat si Hotelul Dorchester, urmarindu-se prin acesta consolidarea pozitiei ocupate de Dorchester pe piata de profil din Londra.

Hotelul Principe di Savoia din Milano a fost de curand deschis dupa o renovare, in timp ce Bel Air Hotel a fost redeschis dupa 2 ani de renovari extinse.

Dorchester Collection este un lant de hoteluri de lux, cu 9 proprietati, din care 8 sunt detinuti in majoritate de catre sultanul din Brunei.

sursa: business24.ro

Reclame

About ADHoreca

Dotari profesionale cu: ustensile si accesorii pentru bucatarie (ex: polonice, spumiere, deschizatoare universale, oale, cratite, blaturi PE, aparate bucatarie), accesorii servire (ex: tavi, carucioare), accesorii masa (ex: oliviere/menaj, platouri, suporti servetele, inele servetele, suporti scobitori), accesorii si aparatura bar (ex: blendere, mixere, shakere, lingurite, masini gheata, zdrobitoare gheata, decoratoare, prese, espresoare), accesorii patiserie, accesorii cofetarie, accesorii hotel (ex: delimitatoare, brelocuri personalizate, tablite informare), accesorii si consumabile curatenie, tacamuri inox, vesela portelan, pahare sticla si cristal.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: