Lasă un comentariu

Turism: Agentia de turism Mareea “pariaza” 500.000 euro pe complexul Mercur-Minerva din Mamaia


Agentia de turism Mareea a preluat in baza unui contract de management pe termen lung complexul Mercur-Minerva din Mamaia, unde are in plan sa deruleze investitii de 500.000 euro in modernizare, a spus Marius Usturoiu, directorul companiei pentru DailyBusiness.ro.

Lucrarile de modernizare au fost deja demarate, iar intregul complex urmeaza sa fie inaugurat la 1 mai 2012.   Mareea este una dintre agentiile importante pe turism intern. Pentru intreg anul, agentia de turism  asteapta o crestere de 45% pana la 44 milioane lei.

”Datorita numarului de turisti care achizitioneaza vacanta pe litoral, prin intermediul agentiei noastre (80.000 de persoane in acest an-n.r.), am semnat in luna septembrie  un contract de preluare a complexului hotelier Mercur-Minerva din Mamaia, pe care il vom transforma intr-o unitate destinata in primul rand familiilor cu copii, concept care va fi inaugurat incepand cu luna mai 2012”,  a precizat Marius Usturoiu.

Complexul hotelier Mercur-Minerva, situat in nordul statiunii Mamaia, include doua hoteluri de trei stele, care totalizeaza peste 300 de camere, si o vila cu 14 apartamente.

via Turism: Agentia de turism Mareea “pariaza” 500.000 euro pe complexul Mercur-Minerva din Mamaia.

Reclame

About ADHoreca

Dotari profesionale cu: ustensile si accesorii pentru bucatarie (ex: polonice, spumiere, deschizatoare universale, oale, cratite, blaturi PE, aparate bucatarie), accesorii servire (ex: tavi, carucioare), accesorii masa (ex: oliviere/menaj, platouri, suporti servetele, inele servetele, suporti scobitori), accesorii si aparatura bar (ex: blendere, mixere, shakere, lingurite, masini gheata, zdrobitoare gheata, decoratoare, prese, espresoare), accesorii patiserie, accesorii cofetarie, accesorii hotel (ex: delimitatoare, brelocuri personalizate, tablite informare), accesorii si consumabile curatenie, tacamuri inox, vesela portelan, pahare sticla si cristal.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: