Lasă un comentariu

Cursuri de calificare gratuite pentru meseria cofetar-patiser


Federaţia Bucătarilor din România a început înscrierile pentru cursurile gratuite de calificare Cofetar-Patiser prin proiectul “Cursurile de calificare primul pas spre succes” POSDRU/108/2.3/G/807705.

Cursurile se adresează persoanelor angajate în mediul privat, cu domiciliul stabil în Municipiul Bucureşti sau Judeţul Ilfov şi în special celor care lucrează deja în domeniu, însă nu au o calificare corespunzătoare postului ocupat.Cursul are o durată de 6 luni cu 720 ore de curs: 240 ore teorie, 480 ore practică.

Teoria se va desfăşura în prima parte a cursului, iar cursanţii vor primi o subvenţie lunară pentru a stimula participarea la curs, precum şi pentru a minimaliza efectul absenţei de la locul de muncă. Înscrierile se fac în ordinea primirii solicitărilor şi în măsura îndeplinirii de către cursant a tuturor condiţiilor de participare impuse.

Pentru înscrieri puteţi transmite solicitarea dumneavoastră la adresa office@fbro.ro, pentru a primi formularele de înscriere. Pentru alte informaţii, puteţi suna la numărul de telefon: 0724.212.784, persoana de contact Cosmin Bărtoiu.

via Cursuri de calificare gratuite pentru meseria cofetar-patiser.

Reclame

About ADHoreca

Dotari profesionale cu: ustensile si accesorii pentru bucatarie (ex: polonice, spumiere, deschizatoare universale, oale, cratite, blaturi PE, aparate bucatarie), accesorii servire (ex: tavi, carucioare), accesorii masa (ex: oliviere/menaj, platouri, suporti servetele, inele servetele, suporti scobitori), accesorii si aparatura bar (ex: blendere, mixere, shakere, lingurite, masini gheata, zdrobitoare gheata, decoratoare, prese, espresoare), accesorii patiserie, accesorii cofetarie, accesorii hotel (ex: delimitatoare, brelocuri personalizate, tablite informare), accesorii si consumabile curatenie, tacamuri inox, vesela portelan, pahare sticla si cristal.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: