Lasă un comentariu

Casa de Oaspeţi şi Hotelul Gloria vor fi scoase la vânzare pe 19 martie


Regia de Protocol a informat că hotelul-restaurant „Gloria” şi Casa de Oaspeţi „Brădet”, din Suceava, vor fi scoase la vanzare pe 19 martie.  Hotelul-restaurant „Gloria” cu teren de peste 5.000 de metri pătraţi va fi licitat de la 2,1 milioane de euro. Pentru Casa de Oaspeţi „Brădet” cu teren de peste 15.000 de metri pătraţi preţul de pornire la licitaţie este de 1,3 milioane de euro.

Preţurile sunt fără TVA. Licitaţiile vor avea loc în data de 19 martie la sediul din Suceava a Sucursalei pentru Reprezentare şi Protocol a RA-APPS, din str. Vasile Bumbac nr.4-8

via Suceava News Online » Casa de Oaspeţi şi Hotelul Gloria vor fi scoase la vânzare pe 19 martie.

About ADHoreca

Dotari profesionale cu: ustensile si accesorii pentru bucatarie (ex: polonice, spumiere, deschizatoare universale, oale, cratite, blaturi PE, aparate bucatarie), accesorii servire (ex: tavi, carucioare), accesorii masa (ex: oliviere/menaj, platouri, suporti servetele, inele servetele, suporti scobitori), accesorii si aparatura bar (ex: blendere, mixere, shakere, lingurite, masini gheata, zdrobitoare gheata, decoratoare, prese, espresoare), accesorii patiserie, accesorii cofetarie, accesorii hotel (ex: delimitatoare, brelocuri personalizate, tablite informare), accesorii si consumabile curatenie, tacamuri inox, vesela portelan, pahare sticla si cristal.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: