Lasă un comentariu

Cum schimba CHINA obiceiurile hoteliere din LUME


In luna Martie firma INTERCONTINENTAL HOTELS a anuntat ca va deschide un hotel cu specifice chineze.Iata astfel cresterea economica a Chinei influenteaza viata noastra de zi cu zi.

Au luat aceasta decizie fiindca se estimeaza ca in urmatorii 15 ani numarul turistilor  chinezi  se va marii de la 10 milioane pana la 100 milioane anual.Firma INTERCONTINENTAL HOTELS vrea ca acesti turisti chinezi sa se simta ca acasa ,in oricare punct a Lumii.

Iata ce schimbari vor fii in aceste hoteluri:

ALIMENTATIA

Vor fii mai multe feluri de mancare pe baza de orez , fructe , miere si taitei.

BAUTURI

Ceai- mai ales ceaiul verde – va fii in prim plan ,la servirea bauturilor.In minibarul apartamentelor vor fii mai mult ceaiuri decat bauturi alcoolice.Hotelurile vor face posibil ca la sedinte de bussiness , sa fie posibil servirea de ceaiuri , in stil Chinezesc.

OSPITALITATEA

Statusul si respectul sunt caracteristici multor natiunui asiatice.Personalului hotelier va fii atras atentia ca trebuie sa serveasca chinezi ,aflati in strainatate . Aceste hoteluri specifice , colaboreaza cu firma chineza HUALUXE , care este o garantie ca ospitalitatea va fii specific chinez.HUALUXE  asigura tot  necesarul pentru o servire a oaspetilor , de cea mai inalta calitate .

SERVICII

Intre servicii , cele mai populare sunt sesiunile TAI CHI .Dar mai sunt oferite sesiuni de relaxare in stil chinezesc,multe plante de decor pe holuri si bai cu lavanda.

via Beautiful Yaasmin: Cum schimba CHINA obiceiurile hoteliere din LUME.

Anunțuri

About ADHoreca

Dotari profesionale cu: ustensile si accesorii pentru bucatarie (ex: polonice, spumiere, deschizatoare universale, oale, cratite, blaturi PE, aparate bucatarie), accesorii servire (ex: tavi, carucioare), accesorii masa (ex: oliviere/menaj, platouri, suporti servetele, inele servetele, suporti scobitori), accesorii si aparatura bar (ex: blendere, mixere, shakere, lingurite, masini gheata, zdrobitoare gheata, decoratoare, prese, espresoare), accesorii patiserie, accesorii cofetarie, accesorii hotel (ex: delimitatoare, brelocuri personalizate, tablite informare), accesorii si consumabile curatenie, tacamuri inox, vesela portelan, pahare sticla si cristal.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: