Lasă un comentariu

Un nou parc şi un Centru Cultural Municipal pe agenda primăriei din Râmnicu Vâlcea


Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a demarat studiile pentru realizarea unui nou parc în zona turistică a cartierului Ostroveni, a declarat, marţi, primarul Emilian Frâncu.
„Am avut o şedinţă consultativă cu cei de la DADP şi am gândit să realizăm un nou parc în zona Ostroveni, mai exact în zona ansamblului nou de locuinţe sociale, dat fiind că toată zona se urbanizează din ce în ce mai mult. Sunt dezvoltatori imobiliari care deja ridică ansambluri de locuinţe colective riverane Bulevardului Dem Rădulescu. Se lucrează deja la un nou segment al acestuia. În apropiere este parcul Zoo, baza de agrement, o pădure, lacul Ostroveni. Celelalte două parcuri existent sunt destul de departe de noul cartier care prinde contur şi atunci devine obligatorie amenajarea unei zone verzi sistematizate, a unui parc efectiv. Mai ales că majoritatea locuitorilor solicită o asemenea investiţie. Trebuie să vedem care este situaţia terenurilor şi să elaborăm studiul şi să evaluăm costurile”, a declarat Frâncu.

O altă temă abordată de primarul Frâncu a fost realizarea unui Centrul Cultural Municipal în zona 1 Mai prin reabilitarea Casei Olănescu. „Alte solicitări venite pe adresa primăriei au vizat urgentarea formalităţilor pentru reabilitarea Casei Olănescu din vecinătatea Seminarului Teologic, în vederea transformării ei într-un Centrul Cultural Municipal. Casa Olănescu este monument de patrimoniu care necesită de urgenţă reparaţii capitale. A fost pe vremuri atelier pentru atâţia artişti plastici, misiunea ei nu are cum să nu fie tot asta, chiar un Centru Cultural”, a mai adăugat primarul.

sursa: administratie.ro

Anunțuri

About ADHoreca

Dotari profesionale cu: ustensile si accesorii pentru bucatarie (ex: polonice, spumiere, deschizatoare universale, oale, cratite, blaturi PE, aparate bucatarie), accesorii servire (ex: tavi, carucioare), accesorii masa (ex: oliviere/menaj, platouri, suporti servetele, inele servetele, suporti scobitori), accesorii si aparatura bar (ex: blendere, mixere, shakere, lingurite, masini gheata, zdrobitoare gheata, decoratoare, prese, espresoare), accesorii patiserie, accesorii cofetarie, accesorii hotel (ex: delimitatoare, brelocuri personalizate, tablite informare), accesorii si consumabile curatenie, tacamuri inox, vesela portelan, pahare sticla si cristal.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: