Lasă un comentariu

Municipiul Arad găzduiește un eveniment dedicat IMM-urilor interesate de eficiența energetică


„Identificarea și finanțarea măsurilor de eficiență energetică pentru creșterea profitabilității IMM-urilor” este tema evenimentului regional, organizat pe 25 septembrie 2013, la Hotelul Continental din Arad. Evenimentul face parte din programul BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare) – „Facilitate de Finanțare a Energiei Durabile pentru IMM din România”(RoSEFF), de promovare a eficienței energetice la nivel național.
Sunt invitate să participe companiile mici și mijlocii din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara, interesate de oportunități de dezvoltare a afacerilor și de creștere a profitabilității prin finanțarea și implementarea măsurilor de eficiență energetică. Experți în domeniul dezvoltării durabile vor ajuta companiile participante să identifice măsurile ce pot fi luate pentru reducerea costurilor cu utilitățile, îmbunătățirea productivității și creșterea profitabilității, precum și posibilitățile de finanțare prin programul RoSEFF.

Mai multe detalii referitoare la agenda evenimentului de la Arad și la temele de discuție pot fi găsite pe www.seff.ro/news-events.html.

RoSEFF – „Facilitate de Finanțare a Energiei Durabile pentru IMM din România” este un program de finanțare în valoare de 60 de milioane de euro, dezvoltat de BERD și de Uniunea Europeană. Acesta se adresează întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-urilor) pentru investiții în eficiență energetică și soluții de producere a energiei, utilizând surse regenerabile. RoSEFF oferă un pachet atractiv de finanțare din surse BERD, consultanță gratuită și granturi (fonduri nerambursabile de la UE) de până la 15% din suma împrumutată. Finanțarea necesară este oferită la demararea investiției, procesul de implementare a proiectelor nefiind supus procedurilor de achiziție publică. Pentru mai multe informații accesați site-ul facilității www.seff.ro.

Persoana de contact: Amelia GIANTARU, Tel. 031 2248 104/ Mob. 0757 054 649, E-mail: seff@seff.ro.

Sursa: administratie.ro

Anunțuri

About ADHoreca

Dotari profesionale cu: ustensile si accesorii pentru bucatarie (ex: polonice, spumiere, deschizatoare universale, oale, cratite, blaturi PE, aparate bucatarie), accesorii servire (ex: tavi, carucioare), accesorii masa (ex: oliviere/menaj, platouri, suporti servetele, inele servetele, suporti scobitori), accesorii si aparatura bar (ex: blendere, mixere, shakere, lingurite, masini gheata, zdrobitoare gheata, decoratoare, prese, espresoare), accesorii patiserie, accesorii cofetarie, accesorii hotel (ex: delimitatoare, brelocuri personalizate, tablite informare), accesorii si consumabile curatenie, tacamuri inox, vesela portelan, pahare sticla si cristal.

Comenteaza...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: